четвер, 26 березня 2015 р.

Несподівана зустріч

25 березня на освітянській ниві міста Буча відбувалася вкрай важлива подія - Міська методична виставка "Освіта Бучі - 2015". В ході виставки, я презентувала майстер-клас для вчителів історії та правознавства  "Використання образного мислення учнів на уроках історії та правознавства".

Перед початком майстер-класу звернула увагу на незнайомого чоловіка, який в цей час розглядав стенди кабінету. Коли він представився, була приємно вражена -на мій майстер-клас завітав Олександр Данилович Наровлянський, кандидат педагогічних наук, Заслужений вчитель України, автор шкільних підручників з правознавства, Учитель року -1999 в номінації "Правознавство". Він саме зараз перебуває в Бучі на туристичному зборі.

Олександр Данилович активно долучився до роботи: малював ейдоси, розгадував кроссенси, створював ілюстрації до Конституції України. На завершення відбувся цікавий діалог вчителів з автором підручників. За ейфорією від такої зустрічі геть забула зробити спільне фото. Маю надію, що виправлю цю помилку :)

Немає коментарів:

Дописати коментар