середу, 18 березня 2015 р.

Альтернативи насильству

Наш світ не бездоганний. У ньому ще мають місце прояви жорстокості та насильства. Несправедливо, коли вони направлені на тих, хто не в змозі захистити себе сам, але страшно, коли спостерігаєш за насильством з боку самих дітей. Є люди, які це розуміють і намагаються знайти шляхи зменшення проявів жорстокості

21-22 березня на базі Бучанської спеціалізованої ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 з поглибленим вивченням іноземних мов відбудеться дводенний тренінг для учнівської молоді «Альтернативи насильству». 

«Альтернативи насильству»/Alternatives to Violence Project (AVP) - це міжнародна благодійна миротворча навчальна програма, цілі якої полягають у тому, щоб знизити рівень насильства в суспільстві, зменшуючи людську потребу вдаватися до насильства для вирішення проблем. Основною діяльністю програми є проведення розвиваючих семінарів, тренінгів по всьому світі на безплатній основі.
Я запрошую до участі учнів шкіл міста Бучі, яких приваблює можливість стати тренером і поширювати цю програму у своєму навчальному закладі.

Я пропоную приєднатися до тренінгу батькам, які матимуть змогу передати власний досвід і власне бачення проблеми насильства.

 Я закликаю звернути увагу на цю подію своїх колег - педагогів. Шкільні психологи вже пройшли більшість модулів тренінгу. Не залишайтеся осторонь і ви.

Щоб стати учасником тренінгу потрібно попередньо заповнити анкету, що знаходиться за цією адресою: http://goo.gl/forms/JO9IAYuaQVТам ви знайдете і додаткову інформацію.
Реєстрація учасників з 9.30 до 10.00.

4 коментарі:

  1. Дуже цікава пропозиція. Та не дуже вдало обрали час - перед канікулами багато дітей від'їжджають з міста.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Час обирали не ми. Зав’язані на тренерах. передбачається участь дітей старшого шкільного віку. Я не думаю, що для ДІЙСНО зацікавлених це стане перешкодою.

      Видалити
  2. Для дітей якого віку передбачається тренінг?

    ВідповістиВидалити