суботу, 21 лютого 2015 р.

Герої не вмирають


  20 лютого 2015р. в Бучанській СЗОШ №5 з поглибленим вивченням іноземних мов у актовій залі зібрались вчителі, учні, батьки на Урок - Реквієм «Герої не вмирають», щоб у глибокій скорботі низько схилити голови перед пам’яттю Героїв Небесної Сотні та АТО, які боролись за честь, правду і гідність та віддали своє життя за Україну.
  До програми ввійшли фотовиставка, відеосюжет «Хронологія Революції гідності», патріотичні авторські вірші та пісні, розповіді про українських Героїв.

  Хвилюючими прозовими і поетичними творами вшанували Небесну Сотню. Захід був оповитий національно-патріотичною атмосферою. 
  Щоразу в глядачів на очі наверталися щирі сльози скорботи, щеміло серце від невимовного болю. 
  Шкільна спільнота в скорботі схилила низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний час ХХІ століття. Герої справді не помирають, але пам`ять про них має властивість розчинятися з плином часу, зі зміною поколінь. Тому дуже важливо у вирі повсякденного життя ніколи не забувати про тих, хто поклав своє життя на вівтар національної свободи та гідності. Світла пам’ять нашим Героям!




1 коментар:

  1. концерт за душу взяв,Слава Україні!!! Герої не вмирають....
    Тетяна 9-б

    ВідповістиВидалити