суботу, 20 грудня 2014 р.

Нові результати акції «Діти-дітям»

З приходом зимових свят наша команда лідерів учнівського самоврядування активно почала займатись організацією допомоги дітям, які перебувають в дитячому будинку в зоні АТО. 
Ми намагалися зробити все, щоб День святого Миколая завітав до дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які теж мають право на новорічний настрій та подарунки. У ролі Миколая виступили представники учнівського самоврядування міста.
Цього разу Бучанська Асоціація Лідерів разом з дошкільними, загальноосвітніми та позашкільними навчальними закладами крім теплого одягу активно збирала іграшки та солодощі. Речей зібрали настільки багато, що волонтери були не в змозі перевезти все за один раз.

 
Приємно, що від початку акції її підтримали всі діти міста, які не залишилися байдужими до долі мешканців дитячого будинку. Багато дітей, які в ньому перебувають, вже отримали можливість відчути тепло, любов і опіку. Але я впевнена, що на цьому ми не зупинимося, адже кожна дитина повинна вірити у Божу і людську доброту. З 22 грудня оголошено вже IV етап акції «Діти-дітям», який буде проходити під лозунгом «Дід Мороз з Бучі їде до дітей АТО».

1 коментар: