суботу, 8 листопада 2014 р.

Міжнародний день КВК

   Рух Клубу Веселих та Кмітливих захоплював і захоплює не мало молодих і талановитих акторів та авторів, хореографів і режисерів, редакторів і ведучих, а також безліч абсолютно не байдужих до цього руху людей. Переважна більшість з них отримали безцінний досвід, беручи участь у житті цього клубу, який сприяв їм і надалі досягати успіхів і будувати свою кар’єру у суто позитивних тонах.
   Причини успіху КВНівського руху також очевидні і міркувати про КВН можна до нескінченності, але, як кажуть, краще один раз побачити, а ми додамо, що краще і не один. Дивіться і насолоджуйтеся, це не просто весело, але й корисно для здоров’я!
Ідея відзначати «Міжнародний день КВК» була запропонована в 2001-му році Олександром Васильовичем Масляковим, ведучим і президентом цього клубу починаючи з 1964-го року. Це свято, станом на 2012-й рік ще не було визнано офіційними державними структурами і ще не увійшло до реєстру всесвітніх свят, що відзначаються шанованою Організацією Об’єднаних Націй. Однак заслужено має на це всі шанси.
   Ми ж усі, хто любить і шанує КВК, приєднуємося до цього дня до цієї прекрасної ініціативи і поспішаємо привітати всіх, хто так чи інакше бере участь в житті і роботі цього Клубу, всіх глядачів і команди, ведучих і поважне журі. З днем КВН!

А це відео МОЄЇ улюбленої команди, команди випускниць МОГО класу - "Непацани". Профорієнтаційний змагально-мотиваційний КВК "Обери майбутнє". Якість підкачала, а дівчата молодці!!!

Візитівка


Реклама професії "Чоловіки, ваше місце в школі!"

Презентація професії телевізійника

Дівчатка трохи зелененькі вийшли ;)





1 коментар: