суботу, 29 листопада 2014 р.

Благодійна акція «Діти – дітям»

     
Українські діти дуже зраділи приходу зими, адже це ковзани, санчата, ігри у сніжки. Та дітям із дитячих будинків у Слов’янську зима принесла в першу чергу холод: вони потребують теплого одягу, взуття, засобів особистої гігієни тощо. Про їхню проблему представники Бучанської Асоціації лідерів (міський орган учнівського самоврядування) дізналися від бійців, які приїхали із зони АТО. З 24 по 28 листопада лідери оголосили І етап акції «Діти – дітям!».
    Мета акції зібрати якомога більшу кількість теплого взуття і зимового одягу.. Вже на наступний день після оголошення діти почали приносити речі. Насамперед приносили теплий одяг: кофти, теплі штани, навіть куртки. Вони не жалкували нічого для інших, адже розуміють, що в теперішній час ми всі повинні допомагати одне одному. Всі школи були переповнені пакетами з речами і, що важливо, співчуттям і розумінням важливості цієї акції!!! Хочеться подякувати учням і працівникам всіх шкіл міста Буча за неймовірно велику кількість зібраних речей( взуття, теплий одяг, іграшки, канцелярські товари тощо) для дітей, які змушені відчувати страх і бачити все, що там відбувається на власні очі. 
      Учні шести загальноосвітніх закладів міста Бучі за тиждень встигли зібрати близько 950 кг речей, які в п’ятницю працівники Бучанського відділення «Нової пошти» безкоштовно відправили до Слов’янську. Уже на наступний день в телефонному режимі прийшла звістка, що одяг передали дітям двох дитячих будинків. 
      З 1 грудня оголошується другий етап акції «Діти – дітям». Лідери учнівського самоврядування долучають до акції працівників та батьків дошкільних навчальних закладів та громаду міста. 
       Кожна справа людям, інакше – навіщо?

Немає коментарів:

Дописати коментар