неділю, 16 листопада 2014 р.

Обласна Школа лідерів учнівського самоврядування

15 листопада привітне місто Буча вже вкотре вітало активних та творчих дітей-лідерів Київщини на обласній Школі лідерів учнівського самоврядування. У гостинній залі Бучанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 зібралися представники учнівського самоврядування з усіх куточків Київської області для участі у Обласній раді дітей Київщини.
До роботи дітей долучилися добрі друзі лідерів учнівського самоврядування Київщини, начальник відділу освіти Бучанської міської ради Олег Іванович Цимбал, директор Центру творчості дітей та юнацтва Київщини Тамара Василівна Нестерук і директор Бучанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 Алла Миколаївна Літкевич.
Привітали гостей і представники Бучанської Асоціації лідерів, які презентували власний досвід роботи. Голови комісій БАЛу в інтерактивній формі розповіли про основні напрямки своєї діяльності. Готувалися ми дуже серйозно, адже хотілося поділитися всім-всім і лише за 10 хвилин.
Приємно було бачити в залі і обличчя випускників ОРДК. Анастасія Галака, екс-голова Бучанської Асоціації лідерів і екс-голова Обласної Ради дітей Київщини прийшла привітати нове покоління лідерів Київської області, під чиїми добрими лідерськими руками творяться прекрасні дива і під ними розквітає наша неосяжна Україна та рідна Київщина.

Немає коментарів:

Дописати коментар