середу, 28 січня 2015 р.

Міський семінар-практикум вчителів суспільних дисциплін

    Я обожнюю дні, коли збирається міська методична комісія вчителів історії, права та інших суспільствознавчих предметів.28 січня 2015 року ми завітали до Бучанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 де і відбувся семінар-практикум на тему: «Сучасні підходи до вивчення суспільних дисциплін в умовах нової історичної концепції».

    Під час семінару ми обмінювалися досвідом з питань використання на уроках групових та інтерактивних методів роботи. Голова методичної комісії Галина Миколаївна Ситник та вчитель історії Бучанської ЗОШ №2 Світлана Петрівна Кошель представили цікавинки з досвіду роботи з цих питань. 
    ММені випала честь провести для колег навчальний тренінг «Нетрадиційна педагогіка. Її доцільність та ефективність». Педагоги отримали змогу із середини відчути переваги нетрадиційної організації уроку.
    Під час практичної частини учитель історії Кошель С.П. разом з учнями школи презентувала учасникам семінару виховний захід, присвячений Дню Соборності України «На шляху до свободи та незалежності».
    Семінар пройшов у дружній теплій атмосфері. Під час обговорення було розроблено рекомендації для подальшої творчої праці.

3 коментарі:

  1. На семінарі поруч зі своїм директором! Чому такі серйозні?

    ВідповістиВидалити
  2. Серйозний захід нам показували, тому і серйозні,

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже сподобався і сам семінар, і захід, і тренінг. Після таких зустрічей бажання застосовувати "підглянуті" новинки збільшується у декілька разів. Про атмосферу і додати немає чого- дружньо, цікаво, і найголовніше корисно.

      Видалити